iPad

iPad javításaink komoly szakértelmet, és türelmet kívánnak. Minden javítás a készülék szakszerű ragasztásával fejeződik be, ezért a javítások átlagosan 24-36 óra alatt készülnek el. Az alábbiakban felsorolunk pár tipikus esetet, amely minden modellt érint, természetesen ennél lényegesen több alkatrész cseréjére, javítására is lehetőség van.

Érintőpanel csere

Az alábbi iPad modelleknél van lehetőség a törött vagy meghibásodott érintőpanel cseréjére: iPad 2,3,4,5,6,7, iPad Air 1, iPad Mini 1,2,3. A javítás várható időtartama 24 óra.

LCD kijelző csere

Ha az LCD kijelző képe foltos, csíkos, nem ad képet, akkor az alábbi iPad modelleknél van lehetőség az LCD megjelenítő cseréjére: iPad 2,3,4,5,6,7, iPad Air 1, iPad Mini 1,2,3. A javítás várható időtartama 24 óra.

LCD+érintőpanel csere

Bizonyos iPad-ek kialakítása úgy van megoldva, ahogy az iPhone készülékeknél ismert LCD megjelenítő, érintőpanel és védőüveg egy egységet alkotnak. Így ha bármelyik része sérül, vagy meghibásodik, akkor a komplett kijelző modult szükséges cserélni.Az alábbi modelleknél cserélendő kompletten a panel: iPad 1, Ipad Air 2,3, Ipad mini 4,5, iPad Pro modellek. A javítás időtartama 24 óra.

Hátlapi kamera  csere

A fotók hiba esetén zajosak, vagy nem megfelelően fókuszál közelre, vagy éppen távolra. A fényképen fekete pöttyök láthatók, vagy nem megfelelő a színtartomány a megjelenített fotón, a hátlapi kamera cseréje szükségessé válik. Csere időtartama 24 óra.

Dock/lightning flex kábel csere

A fent említett alkatrész a készülék töltéséért, illetve a perifériákkal és a számítógéppel való kommunikációért felel.Amennyiben töltéssel vagy kiegészítővel kapcsolatos hibát érzékel, kérjük hozza magával az adott eszközt vagy töltőt is.

Akkumulátor csere

Kedvenc táblagépünk akkumulátorát elég hosszú időtartamra, és nagy kapacitással gyártották, de az idő őt sem kíméli. Körülbelül 1000 feltöltés után elgyengül, már nem bírja annyi ideig amit elvárnánk tőle, ilyenkor szükséges az akkumulátor cseréje. A csere 24 órát vesz igénybe.

Hangszóró csere

FaceTime hívás, zene, videó néma marad, vagy esetleg a hangminőség halk, recseg, torz. Csere 24 órát vesz igénybe.
 

Alaplapi javítás

Moduláris hibák kizárása után az alaplapi perifériák bevizsgálása következik, ez összetett, és több időt igénylő folyamat, mely során speciális mérőműszerekkel figyeljük meg a készülék áramköreit, keresve a meghibásodott alkatrészeket. A hiba detektálása után az ügyfelet értesítjük a várható körülbelüli költségekről, és jóváhagyás után megkezdjük a javítást. Kizárólag sikeres alaplapi javításoknak van költségbe. A javítás 3-14 napot vesz igénybe.