iPhone SE

Ez a szolgáltatásunk iPhone készülékek jól behatárolható modulárisan cserélhető alkatrészeinek cseréjét jelenti. Időtartam 10-70 perc között. A feltüntetett javítási időket, előzetes bejelentkezés esetén tudjuk tartani.

 

LCD kijelző csere

Az egyik leggyakrabban előforduló hiba. A készülék nem ad képet, vagy érintésre nem reagál, vagy ha a külső védő üveg összetört, minden esetben a komplett LCD kijelző cserére kerül. Az LCD kijelző cseréje 35 percet vesz igénybe.

Gyári minőségű LCD kijelző 1 év garanciával: 20 000 Forint

Utángyártott LCD kijelző 6 hónap garanciával: 13 000 Forint

Készülékház csere

Iphone 5s esetében, amikor a készülékház mechanikai hatás miatt deformálódik, elferdül, ütődések keletkeznek rajta, akkor azért, hogy az új kijelző szépen álljon benne, ajánlott a készülékház cseréje. Ebben az esetben a készülékben található minden flex kábel, az alaplap, és védőlemezek átépítésre kerülnek az új házba. A szervizelés időtartama 3 óra hossza, mivel összetett bonyolult szerelési feladatot igényel.

Ajánlatkérés

Beszédhangszóró csere

Amennyiben hívás közben azt tapasztalja, hogy nem hallja jól a másik felet, halkan, vagy recsegve, vagy egyáltalán nem, de önt megfelelően hallja a másik fél, valamint kihangosítva tökéletesen működik, akkor a beszédhangszórót szükséges cserélni. A csere időtartama 35 perc.

Tisztítás: 7000 Forint

Beszédhangszóró és a rácsozat cseréje, 6 hónap garanciával: 15 000 Forint

Hátlapi kamera csere

A készülék kamerája nem fókuszál, vagy a kamera alkalmazásban csak fekete háttérrel találkozunk, elszíneződött, esetleg homályos a kép (A homályos képet okozhatja a karcos hátlapi kameratakaró is!), szükség van a hátlapi kamerának a cseréjére. A csere időtartama 30 percet vesz igénybe

Gyári minőségben, 6 hónap garanciával: 15 000 Forint

Akkumulátor csere

A készülék akkumulátora fontos tényező, számos hibát okoz egy rossz akkumulátor. Amennyiben azt észleled, hogy készülékeden a töltöttség nagyobb százalékokat esik, a készülék nagyon rövid idő alatt lemerül, vagy esetleg be sem kapcsol, töltőre dugva nem töltődik fel 100%-ig, akkor szükség van az akkumulátor cseréjére. Az akkumulátor cseréje maximum 10 percet vesz igénybe.

Gyári minőségben, 6 hónap garanciával: 10 000 Forint

Power- Audio Flex kábel csere

Iphone 5s esetében a bekapcsoló gomb elromlása, a sokat használt gomb, egyszer csak nem reagál, vagy csak alkalmanként engedelmeskedik. Ez a kábel felelős az oldalsó hangerő vezérlési gombok működéséért, valamint a rezgőmotor tápellátásáért is. Iphone 5s esetében itt található a hátlapi kamera vakuja is. Cseréje 45 percet vesz igénybe.

Gyári minőségben, 6 hónap garanciával: 20 000 Forint

Touch ID csere

Előfordul, hogy a kijelző megrongálódásakor, vagy oxidáció miatt többet nem érzékel megfelelően a touch ID. A szalagkábel cseréje után a gomb hagyományosan home gombként fog funkcionálni tovább, mivel az Apple a Touch ID gyári kialakítása során úgy tervezte, hogy az ujjlenyomat olvasó funkció, biztonsági okokból, csak azzal az egy alkatrésszel működik, amivel legyártották, így ezek után nem fog működni az ujjlenyomat szenzor.

Touch ID csere: 10 000 Forint

Rezgőmotor csere

A készülék rezgő módban nem rezeg, amennyiben meggyőződtünk, hogy a power-audio flex kábel megfelelően működik, akkor a rezgőmotort szükséges cserélni. A szerelés időtartama 35 perc.

Gyári minőségben, 6 hónap garanciával: 10 000 Forint

Fényérzékelő/előlapi felső szalagkábel csere

A kijelző felső részén található szalagkábel felel, a hívások közbeni elsötétülésről, tehát a közelségérzékelő működése, az automatikus fényerő szabályzása, valamint itt található a felső mikrofon és az előlapi kamera. Ezek hibás működése esetén a szalagkábelt cserélni kell, melynek időtartama 25 perc.

Gyári minőségben, 6 hónap garanciával: 10 000 Forint

Lightning (dock) flex kábel csere

Egyik sokrétű szalagkábel, a készülék aljában található. Legtöbbször azzal a problémával hozzák az ügyfelek, mikor a töltést nehezen veszi a készülék, vagy már egyáltalán nem is érzékeli a bedugott töltőt. Ezen a szalagkábelen található a fülhallgató kimenet, a touch ID adattovábbítása az alaplap felé. Ezek meghibásodása esetén a 45 perc alatt tudjuk javítani a hibás alkatrészt.

Gyári minőségben, 6 hónap garanciával: 10 000 Forint

Wifi antenna csere

A készülék a wifi jelet gyengén veszi, szinte csak a router közelében észlelhető a hálózat, vagy a többi telefonhoz képest nagyon gyenge a jelszint, ebben az esetben a wifi antennát szükséges cserélni, melynek időtartama 45 perc.

Gyári minőségben, 6 hónap garanciával: 10 000 Forint

Alaplapi javítás

Moduláris hibák kizárása után az alaplapi perifériák bevizsgálása következik, ez összetett, és több időt igénylő folyamat, mely során speciális mérőműszerekkel figyeljük meg a készülék áramköreit, keresve a meghibásodott alkatrészeket. A hiba detektálása után az ügyfelet értesítjük a várható körülbelüli költségekről, és jóváhagyás után megkezdjük a javítást. Kizárólag sikeres alaplapi javításoknak van költségbe. A javítás 3-14 napot vesz igénybe.

Alaplapi javítások átlagos költsége 3 hónap garanciával: 25 000 Forint 

 

A feltüntetett árak bruttó fogyasztói árak. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk, az esetleges sajtóhibákért felelősséget nem vállalunk.