iPhone 7

LCD kijelző csere

Általában fizikai sérülések hatására a kijelző károsodik, vagy funkcióját már egyáltalán nem tudja ellátni (rossz érzékelés, csíkos kép). Amennyiben a kijelző bármely része károsodik, a komplett LCD panel cseréjével orvosolható a hiba. A javítás várható időtartama 60 perc.

Gyári minőségű LCD kijelző 1 év garanciával: 25 000 Forint

Utángyártott LCD kijelző 6 hónap garanciával: 16 000 Forint

Akkumulátor csere

Készülékünk akkumulátora az idővel arányosan csökkenő teljesítményt nyújt, rövidül az üzemidő, nehezebben bírja a hideget, magasabb százalékokról is kikapcsol, vagy nem tölt fel 100%-ig. A legtöbb esetben a csere orvosolja a problémát. A szervizelés 20 percet vesz igénybe, és szakszerű gyári kivitelezésű rögzítéssel kerül a helyére.

Gyári minőségben, 6 hónap garanciával: 12 000 Forint

Készülékház csere

Olyan súlyos fizikai behatás esetén, mely összeegyeztethetetlen már a többi periféria megfelelő hosszú távú működésével (LCD, főpanel), szükséges a készülékház cseréje. A javítás időtartama 2 órát vesz igénybe, a készülékben található összes belső periféria átépítésre kerül.

Ajánlatkérés

Hátlapi kamera csere 

A fotók hiba esetén zajosak, vagy nem megfelelően fókuszál közelre, vagy éppen távolra. A fényképen fekete pöttyök láthatók, vagy nem megfelelő a színtartomány a megjelenített fotón, a hátlapi kamera cseréje szükségessé válik. Csere időtartama 30 percet vesz igénybe.

Gyári minőségben, 6 hónap garanciával: 25 000 Forint

Dock/lightning flex kábel csere

A készülék töltőcsatlakozója, és a hozzá tartozó perifériák, mint a beszédmikrofonok, csengőhangszóró, és a taptic engine. A perifériák ellenőrizéskor sok esetben a szalagkábel hibája okozza a problémát, melynek cseréje 45 percet vesz igénybe. Amennyiben töltéssel kapcsolatos hibát érzékel, kérjük a töltőt is hozzák magukkal.

Gyári minőségben, 6 hónap garanciával: 15 000 Forint

Vibramotor (Taptic Engine) csere

Összetett egység hibája esetén, nem kapunk rezgőérzékelést, telefonhíváskor, a Touch ID megnyomásakor, valamint a 3D touch funkció használatakor. Csere időtartama 30 percet vesz igénybe.

Gyári minőségben, 6 hónap garanciával: 15 000 Forint

Beszédhangszóró csere

Jellemző hiba az említett modelleknél, a hiba tünete, hogy recsegve halljuk híváskor a másik felet, vagy már nagyon halk a másik fél híváskor. A hiba kihangositott módban nem jelentkezik. Csere esetén eltávolítjuk a szennyezett hangszóró rácsot is, így tökéletes lesz újra a hang áramlása. Csere időtartama 45 percet vesz igénybe.

Tisztítás: 7000 Forint

Beszédhangszóró és a rácsozat cseréje, 6 hónap garanciával: 15 000 Forint

Szenzor szalagkábel csere

Szenzor szalagkábelen található a facetime mikrofon, az előlapi kamera, a fényérzékelő, valamint a közelségérzékelő. Ezen egységek bármilyen hibájának gyanújakor a szalagkábel cseréje orvosolja a problémát. A csere időtartama 60 percet vesz igénybe.

Gyári minőségben, 6 hónap garanciával: 15 000 Forint

Bekapcsoló szalagkábel csere

A hibára utal, ha nem működik megfelelően a bekapcsoló vagy a hangerő gombok, némításnál nem kapcsolható a halk funkció, a hátlapi vaku nem működik, de a kamera igen. A szalagkábel cseréje 60 percet vesz igénybe.

Gyári minőségben, 6 hónap garanciával: 20 000 Forint

Touch ID (home gomb) javítás

A készülékben lévő nem fizikai gomb meghibásodása, vagy sérülése esetén sajnos a az ujjlenyomat olvasó funkció már nem javítható, azonban az érintés érzékeny felület egy fizikai gombra cserélhető, amellyel legalább a Home gomb funkció visszanyerhető.

Univerzális Touch ID beépítése 3 hónap garanciával: 15 000 Forint

Csengőhangszóró csere

Kihangosított hívás, zene, videó néma marad, vagy esetleg a hangminőség halk, recseg, torz. Csere időtartama 60 percet vesz igénybe.

Gyári minőségben, 6 hónap garanciával: 15 000 Forint

Alaplapi javítás

Moduláris hibák kizárása után az alaplapi perifériák bevizsgálása következik, ez összetett, és több időt igénylő folyamat, mely során speciális mérőműszerekkel figyeljük meg a készülék áramköreit, keresve a meghibásodott alkatrészeket. A hiba detektálása után az ügyfelet értesítjük a várható körülbelüli költségekről, és jóváhagyás után megkezdjük a javítást. Kizárólag sikeres alaplapi javításoknak van költségbe. A javítás 3-14 napot vesz igénybe.

Alaplapi javítások átlagos költsége 3 hónap garanciával: 25 000 Forint 

 

A feltüntetett árak bruttó fogyasztói árak. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk, az esetleges sajtóhibákért felelősséget nem vállalunk.