iPhone 6S plus

LCD kijelző csere

Az egyik leggyakrabban előforduló hiba. A készülék nem ad képet, vagy érintésre nem reagál, vagy ha a külső védő üveg összetört, minden esetben a komplett LCD kijelző cserére kerül. Az LCD kijelző cseréje 45 percet vesz igénybe. 

Gyári minőségű LCD kijelző 1 év garanciával: 25 000 Forint

Utángyártott LCD kijelző 6 hónap garanciával: 15 000 Forint

Beszédhangszóró csere

Amennyiben hívás közben azt tapasztalja, hogy nem hallja jól a másik felet, halkan, vagy recsegve, vagy egyáltalán nem, de önt megfelelően hallja a másik fél, valamint kihangosítva tökéletesen működik, akkor a beszédhangszórót szükséges cserélni. A csere időtartama 35 perc.

Tisztítás: 7000 Forint

Beszédhangszóró és a rácsozat cseréje, 6 hónap garanciával: 10 000 Forint

Hátlapi kamera csere

A készülék kamerája nem fókuszál, vagy a kamera alkalmazásban csak fekete háttérrel találkozunk, elszíneződött, esetleg homályos a kép (A homályos képet okozhatja a karcos hátlapi kameratakaró is!), szükség van a hátlapi kamerának a cseréjére. A csere időtartama 30 percet vesz igénybe.

Gyári minőségben, 6 hónap garanciával: 15 000 Forint

Készülékház csere

Iphone 6s és 6s plus esetében, amikor a készülékház mechanikai hatás miatt deformálódik, elferdül, ütődések keletkeznek rajta, akkor esztétikai szempontból, és, hogy kijelző megfelelően illeszkedjen bele, a készülékház cseréje szükséges. A csere időtartama 3 óra.

Ajánlatkérés

Akkumulátor csere

A készülék akkumulátora fontos tényező, számos hibát okoz egy rossz akkumulátor. Amennyiben azt észleled, hogy készülékeden a töltöttség nagyobb százalékokat esik, a készülék nagyon rövid idő alatt lemerül, vagy esetleg be sem kapcsol, töltőre dugva nem töltődik fel 100%-ig, akkor szükség van az akkumulátor cseréjére. Az akkumulátor cseréje maximum 15 percet vesz igénybe.

Gyári minőségben, 6 hónap garanciával: 11 000 Forint

Bekapcsoló-hangerő szalagkábel csere

6s és 6s plus szériában a régi módszerhez visszatérve az Apple ismét egy szalagkábelen helyezte el a bekapcsológomb, a hangerő és a némítógomb mechanikáját. Itt található a fényképezéshez használt segédfény is. Ezek meghibásodása a szalagkábel cseréjét indokolják. A csere időtartama 70 perc.

Gyári minőségben, 6 hónap garanciával: 15 000 Forint

Touch ID csere

A készülék mechanikai behatása, vagy ázás következtében a gomb nem reagál, vagy az ujjlenyomatot nem olvassa. Ilyenkor a gomb cseréje ajánl megoldást, arra hogy a továbbiakban legalább hagyományos home gombként tudjon funkcionálni. Sajnos az ujjlenyomat szenzor, amennyiben meghibásodik a funkció javítása nem lehetséges.

Touch ID csere: 10 000 Forint

Fényérzékelő/előlapi felső szalagkábel csere

A kijelző felső részén található szalagkábel felel, a hívások közbeni elsötétülésről, tehát a közelségérzékelő működése, az automatikus fényerő szabályzása, valamint itt található a felső mikrofon és az előlapi kamera. Ezek hibás működése esetén a szalagkábelt cserélni kell, melynek időtartama 25 perc.

Gyári minőségben, 6 hónap garanciával: 15 000 Forint

Lightning (dock) flex kábel csere

Egyik sokrétű szalagkábel, a készülék aljában található. Legtöbbször azzal a problémával hozzák az ügyfelek, mikor a töltést nehezen veszi a készülék, vagy már egyáltalán nem is érzékeli a bedugott töltőt. Ezen a szalagkábelen található a fülhallgató kimenet, a rezgőmotor, és a csengőhangszóró tápellátása is. Ezek meghibásodása esetén a 45 perc alatt tudjuk javítani a hibás alkatrészt.

Gyári minőségben, 6 hónap garanciával: 12 000 Forint

Csengőhangszóró csere

A készülék alsó hangszórója, mely legtöbbször bejutott folyadék, vagy fizikai behatás hatására torz hangot produkál, vagy nem szól egyáltalán. AMennyiben kizártuk a szoftveres beállítási problémákat, a hangszóró cseréje megoldást jelenthet a problémára.

Gyári minőségben, 6 hónap garanciával: 10 000 Forint

Rezgőmotor csere

A készülék rezgő módban nem rezeg, amennyiben meggyőződtünk, hogy a dock (lightning) flex kábel megfelelően működik, akkor a rezgőmotort szükséges cserélni. A szerelés időtartama 35 perc.

Gyári minőségben, 6 hónap garanciával: 12 000 Forint

Alaplapi javítás

Moduláris hibák kizárása után az alaplapi perifériák bevizsgálása következik, ez összetett, és több időt igénylő folyamat, mely során speciális mérőműszerekkel figyeljük meg a készülék áramköreit, keresve a meghibásodott alkatrészeket. A hiba detektálása után az ügyfelet értesítjük a várható körülbelüli költségekről, és jóváhagyás után megkezdjük a javítást. Kizárólag sikeres alaplapi javításoknak van költségbe. A javítás 3-14 napot vesz igénybe.

Alaplapi javítások átlagos költsége 3 hónap garanciával: 25 000 Forint 

 

A feltüntetett árak bruttó fogyasztói árak. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk, az esetleges sajtóhibákért felelősséget nem vállalunk.