iPhone 6

Ez a szolgáltatásunk iPhone készülékek jól behatárolható modulárisan cserélhető alkatrészeinek cseréjét jelenti. Időtartam 10-70 perc között. A feltüntetett javítási időket, előzetes bejelentkezés esetén tudjuk tartani.

 

LCD kijelző csere

Az egyik leggyakrabban előforduló hiba. A készülék nem ad képet, vagy érintésre nem reagál, vagy ha a külső védő üveg összetört, minden esetben a komplett LCD kijelző cserére kerül. Az LCD kijelző cseréje 35 percet vesz igénybe.

Készülékház csere

Iphone 6 esetében, amikor a készülékház mechanikai hatás miatt deformálódik, elferdül, ütődések keletkeznek rajta, akkor azért, hogy az új kijelző szépen álljon benne, ajánlott a készülékház cseréje. Ebben az esetben a készülékben található minden flex kábel, az alaplap, és védőlemezek átépítésre kerülnek az új házba. A szervizelés időtartama 3 óra hossza, mivel összetett bonyolult szerelési feladatot igényel.

Beszédhangszóró csere

Amennyiben hívás közben azt tapasztalja, hogy nem hallja jól a másik felet, halkan, vagy recsegve, vagy egyáltalán nem, de önt megfelelően hallja a másik fél, valamint kihangosítva tökéletesen működik, akkor a beszédhangszórót szükséges cserélni. A csere időtartama 35 perc

Hátlapi kamera csere

A készülék kamerája nem fókuszál, vagy a kamera alkalmazásban csak fekete háttérrel találkozunk, elszíneződött, esetleg homályos a kép (A homályos képet okozhatja a karcos hátlapi kameratakaró is!), szükség van a hátlapi kamerának a cseréjére. A csere időtartama 30 percet vesz igénybe

Akkumulátor csere

A készülék akkumulátora fontos tényező, számos hibát okoz egy rossz akkumulátor. Amennyiben azt észleled, hogy készülékeden a töltöttség nagyobb százalékokat esik, a készülék nagyon rövid idő alatt lemerül, vagy esetleg be sem kapcsol, töltőre dugva nem töltődik fel 100%-ig, akkor szükség van az akkumulátor cseréjére. Az akkumulátor cseréje maximum 15 percet vesz igénybe.

Bekapcsoló szalag kábel csere

Iphone 6 esetében a bekapcsoló gomb elromlása, a sokat használt gomb, egyszer csak nem reagál, vagy csak alkalmanként engedelmeskedik. Ez a kábel felelős a telefon hátlapi kamerájának segédfénye, és található rajta egy zajszűrő mikrofon is. Cseréje 60 percet vesz igénybe.

Hangerőszabályzó (audio) flex kábel csere

Iphone 6 és 6 plus esetén a hangerőszabályzó, ha nem működnek, a néma módot nem lehet kapcsolni, akkor szükség van az alábbi flex kábel cseréjére. A flex kábel cseréje 45 percet vesz igénybe.

Touch ID csere

Előfordul, hogy a kijelző megrongálódásakor, vagy oxidáció miatt többet nem érzékel megfelelően a Touch ID. A szalagkábel cseréje után a gomb hagyományosan home gombként fog funkcionálni tovább, mivel az Apple a Touch ID gyári kialakítása során úgy tervezte, hogy az ujjlenyomat olvasó funkció, biztonsági okokból, csak azzal az egy alkatrésszel működhessen, amivel legyártották,  így ezek után nem fog működni az ujjlenyomat szenzor.

Rezgőmotor csere

A készülék rezgő módban nem rezeg, amennyiben meggyőződtünk, hogy a dock (lightning) flex kábel megfelelően működik, akkor a rezgőmotort szükséges cserélni. A szerelés időtartama 35 perc.

Fényérzékelő/előlapi felső szalagkábel csere

A kijelző felső részén található szalagkábel felel, a hívások közbeni elsötétülésről, tehát a közelségérzékelő működése, az automatikus fényerő szabályzása, valamint itt található a felső mikrofon és az előlapi kamera. Ezek hibás működése esetén a szalagkábelt cserélni kell, melynek időtartama 25 perc.

Lightning (dock) flex kábel csere

Egyik sokrétű szalagkábel, a készülék aljában található. Legtöbbször azzal a problémával hozzák az ügyfelek, mikor a töltést nehezen veszi a készülék, vagy már egyáltalán nem is érzékeli a bedugott töltőt. Ezen a szalagkábelen található a fülhallgató kimenet, a rezgőmotor, és a csengőhangszóró tápellátása is. Ezek meghibásodása esetén a 45 perc alatt tudjuk javítani a hibás alkatrészt.

Wifi antenna csere

A készülék a wifi jelet gyengén veszi, szinte csak a router közelében észlelhető a hálózat, vagy a többi telefonhoz képest nagyon gyenge a jelszint, ebben az esetben a wifi antennát szükséges cserélni, melynek időtartama 45 perc.

Alaplapi javítás

Moduláris hibák kizárása után az alaplapi perifériák bevizsgálása következik, ez összetett, és több időt igénylő folyamat, mely során speciális mérőműszerekkel figyeljük meg a készülék áramköreit, keresve a meghibásodott alkatrészeket. A hiba detektálása után az ügyfelet értesítjük a várható körülbelüli költségekről, és jóváhagyás után megkezdjük a javítást. Kizárólag sikeres alaplapi javításoknak van költségbe. A javítás 3-14 napot vesz igénybe.