iPhone 4S

Ez a szolgáltatásunk iPhone készülékek jól behatárolható modulárisan cserélhető alkatrészeinek cseréjét jelenti. Időtartam 10-70 perc között. A feltüntetett javítási időket, előzetes bejelentkezés esetén tudjuk tartani.

 

Kijelző csere

Mindkét modellen az egyik leggyakoribb esemény melyet javításaink során csinálunk. A két kijelző felépítésében hasonló. A kijelző bárminemű rongálódása (törés, csíkozódás, érintőpanel nem reagálása) esetén a komplett kijelzőt cserélni kell. A csere időtartama 45 percet vesz igénybe.

Gyári minőségben, 6 hónap garanciával: 12 000 Forint

Hátlap csere

Amennyiben készüléked hátulja összetört, vagy a hátlapi kamera képe homályos az esetleges felületi karcok miatt, szükség van a hátlap cseréjére. A hátlap csere 5 perc alatt elkészül.

Hátlap csere: 5000 Forint

Akkumulátor csere

A készülék akkumulátora fontos tényező, számos hibát okoz egy rossz akkumulátor. Amennyiben azt észleled, hogy készülékeden a töltöttség nagyobb százalékokat esik, a készülék nagyon rövid idő alatt lemerül, vagy esetleg be sem kapcsol, töltőre dugva nem töltődik fel 100%-ig, akkor szükség van az akkumulátor cseréjére. Az akkumulátor cseréje maximum 10 percet vesz igénybe.

Gyári minőségben, 6 hónap garanciával: 6 000 Forint

Audioflex kábel csere

Az alábbi kábel vezérli a fülhallgató aljzatot, a hangerő, és némító gombot, valamint Iphone 4s esetében a videók készítésénél lévő mikrofont. Az alábbiak nem megszokott működése általában az audioflex kábel cseréjével orvosolható.
A csere időtartama 70 perc.

Gyári minőségben, 6 hónap garanciával: 7 000 Forint

Hátlapi kamera csere 

A készülék kamerája nem fókuszál, vagy a kamera alkalmazásban csak fekete háttérrel találkozunk, elszíneződött, esetleg homályos a kép (A homályos képet okozhatja a karcos hátlap is!), szükség van a hátlapi kamerának a cseréjére.
A csere időtartama 20 percet vesz igénybe.

Gyári minőségben, 6 hónap garanciával: 6 000 Forint

Home gomb csere

A készülék home gombja az egyik legtöbbet igénybevett gomb. A hiba előfordulása legtöbbször az Iphone 4 típusra jellemző, hiszen a 4s esetében már gumitömítést alkalmaztak, hogy a bejutó por, és nedvesség ne tegyen kárt a flex kábel működésében. Törés közben is sérülhet maga a gomb. Mindkét modellnél a home gombot vezérlő flex kábel cseréje általában megoldja a problémát.
A csere időtartama 35 perc.

Gyári minőségben, 6 hónap garanciával: 5 000 Forint

Beszédhangszóró csere

Amennyiben hívás közben azt tapasztalja, hogy nem hallja jól a másik felet, halkan, vagy recsegve, vagy egyáltalán nem, de önt megfelelően hallja a másik fél, valamint kihangosítva tökéletesen működik, akkor a beszédhangszórót szükséges cserélni. A csere időtartama 35 perc

Gyári minőségben, 6 hónap garanciával: 5 500 Forint

Csengőhangszóró csere

A készüléken nem hallható sem a csengőhang, sem egyéb zene vagy bármely hang lejátszása kihangosított állapotban, akkor legtöbbször a csengőhangszóró hibásodott meg, melynek cseréje 15 percet vesz igénybe.

Gyári minőségben, 6 hónap garanciával: 6 000 Forint

GSM/3G antenna csere

Ezen alkatrész hibája azt okozza, hogy a készülék nehezen áll fel 3g hálózatra, a térerő ingadozik, ilyenkor amennyiben nincs, alaplapi eredetű probléma elsőként a GSM antenna cseréje megoldhatja a problémát. A csere kb. 10 percet vesz igénybe.

Gyári minőségben, 6 hónap garanciával: 7 000 Forint

Rezgőmotor csere

A készüléken hiába van, bekapcsolva a rezgő funkció nem rezeg híváskor. A rezgés hiányát Iphone 4 esetében okozhatja az audio flex kábel is. A rezgőmotor cseréje kb. 15-20 percet vesz igénybe.

Gyári minőségben, 6 hónap garanciával: 4 000 Forint

Dock csatlakozó csere

A készülék alján található dock csatlakozó számos funkciót ölel magában. Elsőként ide dugjuk be a töltőt, így, ha a töltőcsatlakozórész hibás, a készülék nem tud töltődni, eldobálja a töltést. Itt található a telefonhívásokhoz használt mikrofon is, így tehát, ha önt telefonhívás közben nem hallják megfelelően, esetleg recseg a hívás, de minden egyéb hangfunkció működik legtöbbször ezen flex kábel okozza a hibát. A dock csatlakozón lévő oxidáció okozza gyakorta azt a hibajelenséget, mikor a készüléken a zenelejátszás közben nem hallható hang, a hangerő gombnak a sávikonja eltűnik. A dock csatlakozó cseréje kb. 15 percet vesz igénybe.

Gyári minőségben, 6 hónap garanciával: 7 500 Forint

Előlapi kamera csere 

A készülék előlapi kamerája az alkalmazásban nem kapcsolható akkor mindenképpen cserélni kell az előlapi kamera modult, melynek időtartama 35 percet vesz igénybe.

Gyári minőségben, 6 hónap garanciával: 5 000 Forint

Bekapcsoló flex kábel csere

Mindkét típusnál típushiba, amikor a bekapcsoló gomb egyszer csak “beragad”. A hibát a gomb kikopása okozza, és a flex kábellel együtt cserélendő. A flex kábelen található a közelségérzékelő, így tehát, amennyiben a híváskor a készülék nem sötétedik el, akkor is legtöbbször az alábbi kábelt cseréljük. Iphone 4 esetében a másodlagos mikrofon (videó hívások) is e található.
A csere időtartalma 30-60 perc között.

Gyári minőségben, 6 hónap garanciával: 6 000 Forint

Készülékház csere

A megrongálódott, elhajlott, esztétikai hibás készülék esetében a készülékház cseréjével új köntösbe építhetjük telefonját. A készülékház cserekor a benne lévő minden alkatrész, és flex kábel átépítésre kerül, így időtartamba 2 óra, míg elkészül a javítás.

Gyári minőségben, 6 hónap garanciával: 16 000 Forint

A feltüntetett árak bruttó fogyasztói árak. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk, az esetleges sajtóhibákért felelősséget nem vállalunk.