iPhone 12 Pro

OLED kijelző csere

Általában fizikai sérülések hatására a kijelző károsodik, vagy funkcióját már egyáltalán nem tudja ellátni (rossz érzékelés, csíkos kép). Amennyiben a kijelző bármely része károsodik, a komplett OLED panel cseréjével orvosolható a hiba. A javítás várható időtartama 60 perc.

Gyári minőségű Soft OLED kijelző 1 év garanciával: 90 000 Forint

Utángyártott LCD kijelző 1 év garanciával: 60 000 Forint

Akkumulátor csere

Készülékünk akkumulátora az idővel arányosan csökkenő teljesítményt nyújt, rövidül az üzemidő, nehezebben bírja a hideget, magasabb százalékokról is kikapcsol, vagy nem tölt fel 100%-ig. A legtöbb esetben a csere orvosolja a problémát. A szervizelés 20 percet vesz igénybe, és szakszerű gyári kivitelezésű rögzítéssel kerül a helyére.

 

iPhone XS modelltől felfelé megjelenő készülékek esetében, az akkumulátor párosítva van a készülék alaplapjához, tehát csere után 4 napig a főképernyőn egy értesítés jelenik meg, valamint a továbbiakban az akkumulátor menüpontban az akku állapota nem érhető el. Ennek megoldására a régi akkumulátor áramköri lapját az új akkumulátorra ponthegesztéssel át kell szerelni, valamint programozni kell, és a 11-es szériától egy kiegészítő szalagkábel beszerelésére is szükség van.

Alap akkumulátor csere gyári minőségben, 6 hónap garanciával: 30 000 Forint

Programozott akkumulátor csere gyári minőségben, 6 hónap garanciával: 40 000 Forint

 

Készülékház csere

Olyan súlyos fizikai behatás esetén, mely összeegyeztethetetlen már a többi periféria megfelelő hosszú távú működésével (OLED kijelző, főpanel), szükséges a készülékház cseréje. A javítás időtartama 2 órát vesz igénybe, a készülékben található összes belső periféria átépítésre kerül.

Ajánlatkérés

Hátlapi kamera csere 

A fotók hiba esetén zajosak, vagy nem megfelelően fókuszál közelre, vagy éppen távolra. A fényképen fekete pöttyök láthatók, vagy nem megfelelő a színtartomány a megjelenített fotón, a hátlapi kamera cseréje szükségessé válik. Csere időtartama 30 percet vesz igénybe.

Gyári minőségben, 6 hónap garanciával: 75 000 Forint

Dock/lightning flex kábel csere

A készülék töltőcsatlakozója, és a hozzá tartozó perifériák, mint a beszédmikrofonok, csengőhangszóró, és a taptic engine. A perifériák ellenőrizéskor sok esetben a szalagkábel hibája okozza a problémát, melynek cseréje 45 percet vesz igénybe. Amennyiben töltéssel kapcsolatos hibát érzékel, kérjük a töltőt is hozzák magukkal.

Gyári minőségben, 6 hónap garanciával: 35 000 Forint

Vibramotor (Taptic Engine) csere

Összetett egység hibája esetén, nem kapunk rezgést telefonhíváskor, nincsenek haptikus visszajelzések. Csere időtartama 45 percet vesz igénybe.

Gyári minőségben, 6 hónap garanciával: 30 000 Forint

Beszédhangszóró csere

Jellemző hiba az említett modelleknél, a hiba tünete, hogy recsegve halljuk híváskor a másik felet, vagy már nagyon halk a másik fél híváskor. A hiba kihangositott módban nem jelentkezik. Csere esetén eltávolítjuk a szennyezett hangszóró rácsot is, így tökéletes lesz újra a hang áramlása. Csere időtartama 45 percet vesz igénybe.

Tisztítás: 7000 Forint

Beszédhangszóró és a rácsozat cseréje, 6 hónap garanciával: 25 000 Forint

TrueDepht Szenzor csere 

Amennyiben hibát érzékelünk az előlapi kamera esetében akkor a  cseréje lehet szükséges. Ezen szalagkábel felel a Face ID azonosítás legfontosabb összetevői működéséért, de az azonosítás kizárólag az eredeti (amivel eleve legyártották) szalagkábellel tud működni, így ha cserére kerül sor a Face ID autentikáció megszűnik a készüléken. Sok esetben javíthatók a hibák a teljes szalagkábel cseréje nélkül is, ekkor a Face ID funkció megmarad.

Ajánlatkérés

Bekapcsoló és hangerő szalagkábel csere

A hibára utal, ha nem működik megfelelően a bekapcsoló vagy a hangerő gombok, némításnál nem kapcsolható a halk funkció, a hátlapi vaku nem működik, de a kamera igen. A szalagkábel cseréje 60 percet vesz igénybe.

Gyári minőségben, 6 hónap garanciával: 30 000 Forint

Vezetéknélküli töltőegység csere

Készülékünk nem képes a vezetéknélküli töltés felvételére, vagy hibásan működik közben, a csere időtartama 90 Percet vesz igénybe.

Gyári minőségben, 6 hónap garanciával: 30 000 Forint

Csengőhangszóró csere

Kihangosított hívás, zene, videó néma marad, vagy esetleg a hangminőség halk, recseg, torz. Csere időtartama 60 percet vesz igénybe.

Gyári minőségben, 6 hónap garanciával: 30 000 Forint

Hátlapi üveg csere

Amennyiben a készülék üveg hátlapja összetört, de a keret nem sérült, akkor lehetőség van csak a hátlapi üveg cseréjére, így gazdaságosabban megúszható a szerviz.

Üveg hátlap cseréje gyári minőségben: 40 000 Forint

Alaplapi javítás

Moduláris hibák kizárása után az alaplapi perifériák bevizsgálása következik, ez összetett, és több időt igénylő folyamat, mely során speciális mérőműszerekkel figyeljük meg a készülék áramköreit, keresve a meghibásodott alkatrészeket. A hiba detektálása után az ügyfelet értesítjük a várható körülbelüli költségekről, és jóváhagyás után megkezdjük a javítást. Kizárólag sikeres alaplapi javításoknak van költségbe. A javítás 3-14 napot vesz igénybe.

Alaplapi javítások átlagos költsége 3 hónap garanciával: 75 000 Forint 

Hátlapi kamera üveg csere

Amennyiben a készülék kameraüvege összetört, akkor lehetőség van a cseréjére. Nem érdemes halogatni, mivel kamerahibát okozhat a bejutó szennyeződés, így sokkal költségesebb lehet a javítás. A javítás időtartama 3 óra.

Kamera üveg cseréje: 20 000 Forint

 

A feltüntetett árak bruttó fogyasztói árak. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk, az esetleges sajtóhibákért felelősséget nem vállalunk.