iPhone 12

OLED kijelző csere

Általában fizikai sérülések hatására a kijelző károsodik, vagy funkcióját már egyáltalán nem tudja ellátni (rossz érzékelés, csíkos kép). Amennyiben a kijelző bármely része károsodik, a komplett OLED panel cseréjével orvosolható a hiba. A javítás várható időtartama 60 perc.

Akkumulátor csere

Készülékünk akkumulátora az idővel arányosan csökkenő teljesítményt nyújt, rövidül az üzemidő, nehezebben bírja a hideget, magasabb százalékokról is kikapcsol, vagy nem tölt fel 100%-ig. A legtöbb esetben a csere orvosolja a problémát. A szervizelés 45 percet vesz igénybe, és szakszerű gyári kivitelezésű rögzítéssel kerül a helyére.

Készülékház csere

Olyan súlyos fizikai behatás esetén, mely összeegyeztethetetlen már a többi periféria megfelelő hosszú távú működésével (OLED kijelző, főpanel), szükséges a készülékház cseréje. A javítás időtartama 2 órát vesz igénybe, a készülékben található összes belső periféria átépítésre kerül.

Hátlapi kamera csere 

A fotók, videók hiba esetén zajosak, a közeli vagy távoli fókuszálás hibás. Az elkészített képeken halvány sötét pöttyök láthatók, vagy nem megfelelő a színtartomány a megjelenített fotón, ilyen esetekben a hátlapi kamera cseréje szükségessé válik. Csere időtartama 45 percet vesz igénybe.

Dock/lightning flex kábel csere

A készülék töltőcsatlakozója, és a hozzá tartozó perifériák, mint a beszédmikrofonok, csengőhangszóró, és a taptic engine. A perifériák ellenőrizéskor sok esetben a szalagkábel hibája okozza a problémát, melynek cseréje 45 percet vesz igénybe. Amennyiben töltéssel kapcsolatos hibát érzékel, kérjük a töltőt is hozzák magukkal.

Vibramotor (Taptic Engine) csere

Összetett egység hibája esetén, nem kapunk rezgést telefonhíváskor, nincsenek haptikus visszajelzések. Csere időtartama 45 percet vesz igénybe.

Beszédhangszóró csere

Jellemző hiba az említett modelleknél, a hiba tünete, hogy recsegve halljuk híváskor a másik felet, vagy már nagyon halk a másik fél híváskor. A hiba kihangositott módban nem jelentkezik. Csere esetén eltávolítjuk a szennyezett hangszóró rácsot is, így tökéletes lesz újra a hang áramlása. Csere időtartama 45 percet vesz igénybe.

TrueDepht Szenzor csere 

Összetett egység, melyen az előlapi kamerán túl a Face ID azonosításért felelős Infrakamera, Dot projektor is található. A komplett szenzor cseréje után a meghibásodott előlapi kamera újra működni fog, de a Face ID azonosítás nem, az Apple processzorhoz társított alkatrészei miatt. A hibát nagy eséllyel tudjuk javítani komplett csere nélkül is, de ez egy összetettebb, időigényesebb, így költségesebb munkafolyamat.

Bekapcsoló szalagkábel csere

A hibára utal, ha nem működik megfelelően a bekapcsoló vagy a hangerő gombok, némításnál nem kapcsolható a halk funkció, a hátlapi vaku nem működik, de a kamera igen. A szalagkábel cseréje 60 percet vesz igénybe.

Vezetéknélküli töltőegység csere

Készülékünk nem képes a vezetéknélküli töltés felvételére, vagy hibásan működik közben, a csere időtartama 90 Percet vesz igénybe.

Csengőhangszóró csere

Kihangosított hívás, zene, videó csak fenti hangszóróból szól alul egyáltalán nem, vagy esetleg a hangminőség halk, recseg, torz. Csere időtartama 60 percet vesz igénybe. A készülékben jobb oldalon alul található az említett csenghangszóró!
 

Hátlapi üveg csere

Amennyiben a készülék üveg hátlapja összetört, de a keret nem sérült, akkor lehetőség van csak a hátlapi üveg cseréjére, így gazdaságosabban megúszható a szerviz.

Alaplapi javítás

Moduláris hibák kizárása után az alaplapi perifériák bevizsgálása következik, ez összetett, és több időt igénylő folyamat, mely során speciális mérőműszerekkel figyeljük meg a készülék áramköreit, keresve a meghibásodott alkatrészeket. A hiba detektálása után az ügyfelet értesítjük a várható körülbelüli költségekről, és jóváhagyás után megkezdjük a javítást. Kizárólag sikeres alaplapi javításoknak van költségbe. A javítás 3-14 napot vesz igénybe.
 

Hátlapi kamera üveg csere

Amennyiben a készülék kameraüvege összetört, akkor lehetőség van a cseréjére. Nem érdemes halogatni, mivel kamerahibát okozhat a bejutó szennyeződés, így sokkal költségesebb lehet a javítás. A javítás időtartama 3 óra.