iPhone 11 Pro

OLED kijelző csere

Általában fizikai sérülések hatására a kijelző károsodik, vagy funkcióját már egyáltalán nem tudja ellátni (rossz érzékelés, csíkos kép). Amennyiben a kijelző bármely része károsodik, a komplett panel cseréjével orvosolható a hiba. A javítás várható időtartama 60 perc.

Akkumulátor csere

Készülékünk akkumulátora az idővel arányosan csökkenő teljesítményt nyújt, rövidül az üzemidő, nehezebben bírja a hideget, magasabb százalékokról is kikapcsol, vagy nem tölt fel 100%-ig. A legtöbb esetben a csere orvosolja a problémát. A szervizelés 45 percet vesz igénybe, és szakszerű gyári kivitelezésű rögzítéssel kerül a helyére.

Készülékház csere

Olyan súlyos fizikai behatás esetén, mely összeegyeztethetetlen már a többi periféria megfelelő hosszú távú működésével (kijelző, főpanel), szükséges a készülékház cseréje. A javítás időtartama 3 órát vesz igénybe, a készülékben található összes belső periféria átépítésre kerül.

Hátlapi kamera csere 

A fotók, videók hiba esetén zajosak, a közeli vagy távoli fókuszálás hibás. Az elkészített képeken halvány sötét pöttyök láthatók, vagy nem megfelelő a színtartomány a megjelenített fotón, ilyen esetekben a hátlapi kamera cseréje szükségessé válik. Csere időtartama 45 percet vesz igénybe.

Dock/lightning flex kábel csere

A készülék töltőcsatlakozója, és a hozzá tartozó perifériák, mint a beszédmikrofonok, csengőhangszóró, és a taptic engine. A perifériák ellenőrizéskor sok esetben a szalagkábel hibája okozza a problémát, melynek cseréje 90 percet vesz igénybe. Amennyiben töltéssel kapcsolatos hibát érzékelnek, kérjük a töltőt is hozzák magukkal.

Vibramotor (Taptic Engine) csere

Taptic Engine (vibra motor) hibája esetén, nem kapunk rezgőérzékelést, telefonhíváskor, valamint a haptic touch funkció használatakor. Csere időtartama 30 percet vesz igénybe

Beszédhangszóró csere

Jellemző hiba az említett modelleknél, a hiba tünete, hogy recsegve halljuk híváskor a másik felet, vagy már nagyon halk a másik fél híváskor. A hiba kihangositott módban nem jelentkezik. Csere esetén eltávolítjuk a szennyezett hangszóró rácsot is, így tökéletes lesz újra a hang áramlása. Csere időtartama 75 percet vesz igénybe.

TrueDepht Szenzor csere 

Összetett egység, melyen az előlapi kamerán túl a Face ID azonosításért felelős Infrakamera, Dot projektor is található. A komplett szenzor cseréje után a meghibásodott előlapi kamera újra működni fog, de a Face ID azonosítás nem fog működni az Apple processzorhoz társított alkatrészei miatt. A hibát természetesen nagy eséllyel tudjuk javítani így is, de egy összetettebb költségesebb munkafolyamat, mint az egyszerű szenzor csere.

Bekapcsoló szalagkábel csere

A hibára utal, ha nem működik megfelelően a bekapcsoló gomb, valamint a hátlapi vaku nem működik, de a kamera igen. A szalagkábel cseréje 90 percet vesz igénybe.

Vezetéknélküli töltőegység csere

Készülékünk nem képes a vezetéknélküli töltés felvételére, vagy hibásan működik közben, a csere időtartama 90 Percet vesz igénybe.

Csengőhangszóró csere

Kihangosított hívás, zene, videó csak fenti hangszóróból szól alul egyáltalán nem, vagy esetleg a hangminőség halk, recseg, torz. Csere időtartama 60 percet vesz igénybe. A készülékben jobb oldalon alul található az említett csenghangszóró!.
 

Hátlapi üveg csere

Amennyiben a készülék üveg hátlapja összetört, de a keret nem sérült, akkor lehetőség van csak a hátlapi üveg cseréjére, így gazdaságosabban megúszható a szerviz.
 

Alaplapi javítás

Moduláris hibák kizárása után az alaplapi perifériák bevizsgálása következik, ez összetett, és több időt igénylő folyamat, mely során speciális mérőműszerekkel figyeljük meg a készülék áramköreit, keresve a meghibásodott alkatrészeket. A hiba detektálása után az ügyfelet értesítjük a várható körülbelüli költségekről, és jóváhagyás után megkezdjük a javítást. Kizárólag sikeres alaplapi javításoknak van költségbe. A javítás 3-14 napot vesz igénybe.

 

Hátlapi kameraüveg csere

Amennyiben a készülék kameraüvege összetört, akkor lehetőség van a kameraüveg cseréjére, nem érdemes halogatni, ha a kamera sérül, akkor sokkal költségesebb lesz a javítás.